
8.4.2018
“אחרי החגים” כבר כאן, ואמנם מטעמים ומתוקים היו בלי סוף לאורך כל חג הפסח והמימונה, אבל היי, אנחנו פה כדי לדאוג שיהיה לכם מתוק וטעים 24/7 ולאחר המתכון הקלאסי הנהדר שפרסמנו בחודש שעבר להכנת מוס קוקוס-וניל, קבלו הפעם מתכון מיוחד ביותר להכנת פרפה שמנת תותים בשלושה מרכיבים!
מתכון להכנת פרפה שמנת-תותים בשלושה מרכיבים (10 מנות)
המצרכים:
– 2 שמנת מתוקה.
– 1 פחית חלב מרוכז.
– שלוש כוסות תותים מופשרים טחונים.
אופן ההכנה:
מקציפים במיקסר את השמנת המתוקה לקצפת עמידה.
בקערה אחרת מערבבים את התותים עם החלב המרוכז.
מקפלים את תערובת התותים לתוך הקצפת.
מעבירים לכלי הגשה ומקפיאים לארבע שעות לפחות.
מפה לשם, ככה זה נראה – עושה חשק נכון?
זקוקים לאחד המצרכים? בשביל זה אנחנו פה בשבילכם…
לפרטים והזמנות, חייגו עכשיו –
לקוחות פרטיים: 09-7449129
לקוחות עסקיים: 09-9503936