עבודי פירות קפואים וגלידות

פאבלובה תותים

5.9.2018

רגע לפני החגים והשנה החדשה שבאה עלינו לטובה,
קבלו מתכון חדש לקינוח טעים ומפנק במיוחד שישדרג לכם כל ארוחת חג!

מתכון להכנת פאבלובה תותים

המצרכים (להכנת 4 מנות):
– 100 גרם נשיקות מרנג לבנות.
– 200 גרם שמנת מתוקה.
– שתי כפות גבינת מסקרפונה.
– 50 גרם אבקת סוכר.
– חצי חבילת פודינג וניל.
– חצי כוס חלב.

המצרכים להכנת רוטב התותים:
– 3 כוסות תותים קפואים.
– 3 כפות סוכר.

אופן ההכנה:
1. 
מקציפים במיקסר היטב את השמנת עם הפודינג והחלב –
כאשר הקציפה יציבה מוסיפים את המסקרפונה ואבקת הסוכר.
2. בסיר מחממים את התותים עם הסוכר רק עד שהם חמים. מצננים.
3. מרכיבים את הפאבלובה ממש לפני ההגשה: בכלי זכוכית או בכלים אישיים מניחים שכבת מרנגים (אם גדולים אז מפוררים) מעל קרם שמנת בנדיבות ומעל רוטב תותים.

Pavlova-strawberries3
Pavlova-strawberries4
Pavlova-strawberries1

זקוקים לאחד המצרכים? בשביל זה אנחנו כאן…
לפרטים והזמנות, חייגו עכשיו –
לקוחות פרטיים: 09-7449129
לקוחות עסקיים: 09-9503936

אהבתם? יצא טעים? מוזמנים לשתף אותנו ואת החברים!

הירשמו למבצעים ועדכונים!