עבודי פירות קפואים וגלידות

החלה עונת השייקים…

16.5.2017

החלה עונת השייקים והגלידות כידוע,
זמן טוב להמליץ לכם על השילובים הטובים ביותר לשייק מוצלח!

הספורטאים שבינינו מוסיפים סקופ חלבון לשייק האישי ואז מגדילים את כמות החלבון לכוס מלאה בטעם וטריות. כמובן שאפשר תמיד גם לקנות שייק משובח בחוץ, אבל לכל למי שמעוניין להכין עצמאית שייק ביתי טעים במיוחד מומלץ להצטייד בשניים או שלושה סוגי פירות לשייקים בשילוב תוספות מתוקות ומיוחדות שאתם אוהבים כמו שוקולד, מקופלת, פקאן סיני וכו’.

שימו לב שהבלנדר שלכם כותש קרח – תנאי הכרחי לשייק מוצלח!

שילובים מוצלחים לשייקים:

  • תמר, אננס, פקאן, בננה – מפנק ועשיר!
  • בננה, אפרסק, פסיפלורה על בסיס תפוזים – אקזוטי ומדליק!
  • תות, בננה, תמר – קיצי וחגיגי!
  • שדרגו את השייק עם פקאן סיני

  • תמר, בננה, טחינה, אגוזי מלך – לאוהבי החלבה!
  • אבטיח, מלון ונענע – שייק מרענן ושמח!
  • תות, בננה, אננס וליצ’י – אווירה של הוואי אצלכם בבית!
  • קיווי, תות, מלון ופסיפלורה – מנה מחוזקת של ויטמינים!

    את הכמויות להכין לפי הטעם.
    כל שייק ניתן להכין על בסיס חלב, מים, תפוזים, יוגורט ואפילו חלב קוקוס או סויה.

    >> לקטלוג הפירות הקפואים לשייקים שלנו באתר, לחצו כאן.

הירשמו למבצעים ועדכונים!
  • שדה זה הינו למטרות אימות וצריך להישאר ללא שינויים.