
פרוזן גבינה-אוריאו(כ2 מנות) לשבועות
2 מקפא פרוזן חמוץ\ללא סוכר
3 כפות דבש
רבע כוס חלב\סויה\שקדים
כפית תמצית וניל איכותית
100 גרם גבינת שמנת
כוס ורבע שברי אוריאו
1.להוסיף לבלנדר פרוזן,שמנת,וניל ולעבד כשלוש דקות עד למרקם אחיד.
2.לנקות עם קלף\לקקן את שולי הבלנדר לתוך התערובת כדי לוודא שאין גושים.
3.להעביר לקערה ולקפל ידנית לתוך התערובת את שברי האוריאו.
4.להעביר לקופסא אטומה,פיירקס או כלי הגשה מכוסה ולהקפיא כ4 שעות עד להתייצבות.ניתן לשמור כחודשיים במקפיא.