עבודי פירות קפואים וגלידות

מתכון פרוזן גבינה אוריאו לחג השבועות

פרוזן  גבינה-אוריאו(כ2 מנות) לשבועות

2 מקפא פרוזן חמוץ\ללא סוכר

3 כפות דבש

רבע כוס חלב\סויה\שקדים

כפית תמצית וניל איכותית

100 גרם גבינת שמנת

כוס ורבע שברי אוריאו

1.להוסיף לבלנדר פרוזן,שמנת,וניל ולעבד כשלוש דקות עד למרקם אחיד.

2.לנקות עם קלף\לקקן את שולי הבלנדר לתוך התערובת כדי לוודא שאין גושים.

3.להעביר לקערה ולקפל ידנית לתוך התערובת את שברי האוריאו.

4.להעביר לקופסא אטומה,פיירקס או כלי הגשה מכוסה ולהקפיא כ4 שעות עד להתייצבות.ניתן לשמור כחודשיים במקפיא.

 

 

הירשמו למבצעים ועדכונים!
  • שדה זה הינו למטרות אימות וצריך להישאר ללא שינויים.

בדף המשלוחים(בתחתית העמוד) רשומים הכללים ,ימי החלוקה והערים למשלוח עד הבית. לא ניתן להתחייב לשעת משלוח,נא להמנע מבירורים בנושא. אנו משתדלים לעמוד בביקוש הרב, לכן הזמנות שנערכו יום קודם ייתכן וידחו למשלוח הבא ולא יספרו כיום אספקה.תודה על האמון בנו! סגור

Open chat
Powered by