עבודי פירות קפואים וגלידות

מתכון סורבה קוקוס-מנגו

27.7.2017

אנחנו שמחים ונרגשים להציג בפניכם את הפרויקט החדש שלנו בשיתוף גורו הבריאות וההרזיה שירה וסרמן, מפתחת שיטת “חצי שירה” להרזיה ואורח חיים בריא – סדרת מתכונים מיוחדת שפותחה בייחוד עבורנו ועבורכם כמובן, הכוללת מגוון מטעמים שווים במיוחד על בסיס הכנה ושימוש בפירות הקפואים לצד מחיות הפרי של “עבודי”.

אז מה מחכה לכם בסדרת המתכונים המיוחדת שלנו?

מתכונים לשייקים טעימים ובריאים, מוסים, עוגות, פאבלובה, פרפה, פנקייקים ועוד מכל טוב! בכל פעם נפרסם לכם, כאן בבלוג שלנו באתר ובעמוד הרשמי בפייסבוק, מתכון חדש עם המצרכים הנדרשים ואופן ההכנה המדויק.

בקרוב גם נשיק את חוברת המתכונים המלאה בגרסה בלעדית ומהודרת לגולשים ולנרשמים לניוזלטר החדש שלנו – שווה לעקוב!

יאללה מתחילים, ובתור ספתח לכל הטוב הזה, נפתח עם…

מתכון להכנת סורבה קוקוס-מנגו (2 מנות)

המצרכים:

  • שתי כוסות מנגו מוקפא.
  • שתי כפות מחית קוקוס.
  • חצי כוס חלב סויה או שקדים או רגיל.
     

    אופן ההכנה:

    1. שמים את כל המרכיבים בבלנדר וטוחנים למחית חלקה.
    2. שמים בגביעים אישיים או בכוסות אספרסו עם מקל ארטיק ומקפיאים לשלוש שעות לפחות.
    3. והרי לפניכם התוצאה הטעימה:coconut-mango-sorbet2

    coconut-mango-sorbet4

    coconut-mango-sorbet3

    זקוקים לאחד המצרכים? בשביל זה אנחנו פה בשבילכם…
    לפרטים והזמנות, חייגו עכשיו –
    לקוחות פרטיים: 09-7449129
    לקוחות עסקיים: 09-9503936

    אהבתם? יצא טעים? מוזמנים לשתף אותנו ואת החברים!

הירשמו למבצעים ועדכונים!
  • שדה זה הינו למטרות אימות וצריך להישאר ללא שינויים.