עבודי פירות קפואים וגלידות

חורף אקזוטי

17.1.2019

אומנם התחיל החורף, אבל דווקא עכשיו הצורך בוויטמינים ומינרלים גדל ולכן כדאי להמשיך ולהקפיד על שגרת התזונה הבריאה שלנו. בדיוק בשביל זה החלטנו לדאוג לכם עם סדרה חורפית חדשה של חמישה מתכונים למשקאות חמים וטעימים שיאפשרו לכם להמשיך וליהנות מכל הטוב שיש לנו בעבודי פירות קפואים להציע.

מזכירים שאצלנו כל הפירות מגיעים קלופים, חתוכים, ללא חומרים משמרים או תוספות, מוכנים לשימוש והכי חשוב טעימים!
ועכשיו, פחות דיבורים יותר מתכונים – את הספתח לסדרת המתכונים החורפית שלנו יעשה המתכון עם השם המחייב…

מתכון “חורף אקזוטי”

המצרכים:

– 1/2 כוס בננה קפואה.
– 1 כוס אננס קפוא.
– 1/2 גביע יוגורט.
– 3 כפות מים.
– 1.5 כוס חלב / חלב שקדים / חלב קוקוס חמים.
– כף דבש.
– כפית וניל (אופציונלי).

אופן ההכנה:
1. לערבב בבלנדר את הבננה, אננס, יוגורט ומים.
2. להוסיף את החלב החם, וניל ודבש.
3. אם הבלנדר אינו חזק מספיק ו/או התערובת התקררה – ניתן לחמם קלות בסיר קטן.

המתכונים הנוספים בסדרה יעלו בקרוב כאן בבלוג שלנו ובעמוד הפייסבוק הרשמי – שווה לעקוב!
זקוקים לאחד המצרכים? 
לפרטים והזמנות, חייגו עכשיו –
לקוחות פרטיים: 09-7449129
לקוחות עסקיים: 09-9503936

אהבתם? יצא טעים? מוזמנים לשתף אותנו ואת החברים!

הירשמו למבצעים ועדכונים!