עבודי פירות קפואים וגלידות

ד”ש מהקיץ

27.3.2019

החורף הסתיים לו, האביב התחיל, וזה אומר שהגיע הזמן לסגור את סדרת מתכוני החורף שלנו עם טעם מתוק במיוחד, ועם דרישת שלום חמה מהקיץ שעומד בפתח…

מזכירים שאצלנו תוכלו לרכוש פירות קפואים אשר מגיעים כולם קלופים, חתוכים, ללא חומרים משמרים או תוספות, מוכנים לשימוש והכי חשוב טעימים!

המתכון החמישי והאחרון בסדרת החורף שלנו מוסר דרישת שלום חמה מחודשי הקיץ, ומתאים להגשה בעונת המעבר שבה אנו נמצאים 🙂

מתכון “ד”ש מהקיץ”

המצרכים:

– חצי כוס מנגו קפוא.
– חצי כוס מלון קפוא.
– 2 תמרים לחים.
– חצי כוס מיץ תפוזים סחוט+2 כפות מים (ניתן להוסיף לפי רמת הסמיכות הרצויה).
– כף סילאן.
– 5 כפות ריקוטה.
– כפית וניל/רום.
לגרסה אלכוהולית – להפחית רבע כוס מיץ תפוזים

אופן ההכנה:
1. לטחון את המנגו, המלון והתמר עם מיץ התפוזים והסילאן
2. לחמם בסיר קטן את התערובת.
3. להוסיף ריקוטה ווניל ולהגיש חמים.
*ניתן להגיש גם בקערת סמוזי

המתכון הראשון בסדרה עלה כאן, המתכון השני כאן, השלישי כאן והרביעי כאן. מתכונים נוספים יעלו בקרוב בבלוג שלנו ובעמוד הפייסבוק הרשמי – שווה לעקוב!
זקוקים לאחד המצרכים? 
לפרטים והזמנות, חייגו עכשיו –
לקוחות פרטיים: 09-7449129
לקוחות עסקיים: 09-9503936

אהבתם? יצא טעים? מוזמנים לשתף אותנו ואת החברים!

הירשמו למבצעים ועדכונים!