איך להכין מחית פרי ביתית

מחיות פרי ,משמשות למגוון תחומים בקולינריה: בסיס לקוקטיילים אלכוהולים,בסיס מוכן לשייקים,להכנת מוסים,קרמים גאנאשים וגלידות בטעמי פרי. ניתן להשתמש גם למרנגים,פבלובות, או עוגיות מקארון.

אצלנו בעבודי,יש מגוון רב של מחיות פרי במשקל 1 ק”ג באיכות ללא דופי,אך אנו מצרפים מתכון  להכנת מחית פרי ביתית בסיסית בטעם תות:

2 ק”ג תות קפוא

100 גרם סוכר(לא חובה. סוכר הינו חומר משמר ולכן מחית פרי,המיועדת להקפאה,כדאי שתכיל סוכר כדי שתשמר זמן רב יותר במקפיא)

הוראות הכנה:

לבשל את התותים על אש נמוכה עם הסוכר  כדקה,עד להמסת הסוכר.

ב.לטחון את התותים והסוכר עד למחית חלקה(לא חייב לטחון).

ג.לסנן את המחית ולהעביר את המחית המסוננת לקופסא עמידה להקפאה,סגורה ואטומה.

כדאי לרשום על גבי הקופסא את תאריך ההקפאה ולאטום היטב.ניתן לחלק למנות קטנות מראש.

 

בהצלחה

הירשמו למבצעים ועדכונים!
  • שדה זה הינו למטרות אימות וצריך להישאר ללא שינויים.
Open chat